Seurassa ei syrjitä: Tsäänssi sulkapallokoulu

Kiitos kaikille ilmoittautuneille. Teille on lähetetty s-postia lob82sulkapallo@gmail osoitteesta, osallistumislomakkeella ilmoittamaanne sähköpostiin.

Tsäännsi sulkapallokoulun ensimmäinen tunti aloitetaan huomenna maanantaina 27.9.2021 playareenan kentillä klo.17.00, olkaa ajoissa paikalla.

Lob-82 ry toteuttaa Etelä-Savon Liikunta Ry:lle Seurassa ei syrjitä -hankkeeseen sulkapallokoulun 16 -29 vuotiaille lajista kiinnostuneille. Voit olla vasta kiinnostunut lajista tai jo lajia kokeillut ja kiinnostunut treenaamaan/ kokeilemaan lajin harjoittelua ohjatusti.

Sulkapallokoulu Tsäänssi tullaan toteuttamaan syksyn ja alkutalven 2021 aikana viitenä viikkona playareenalla. Ohjattua sulkapallon harjoittelua, pelaamista ja sääntöjen läpikäymistä Lob-82 ry ohjaajien vetämänä.

Tsäänssi sulkapallokouluun tullessa sinulla ei tarvitse olla muita varusteita kuin sisäpeleihin soveltuvat kengät ja juomapullo. Lob-82 ry varaa kouluun riittävän määrän FZ Forza -sulkapallomailoja ja kouluun sopivia palloja.

Jos kiinnostuit ja olet halukas tulemaan viitenä maanantaina klo. 17.00 - 18.00 Playareenalle (Sportforum) ohjattuun sulkapallokouluun, ilmoittaudu mukaan.

Tsäänssi sulkapallokoulu on osa Seurassa ei syrjitä -hanketta, joka on osallistujalle maksuton tilaisuus.

Osallistumispaikkoja rajoitetusti, 24 ensimmäistä ilmoittautunutta pääsee mukaan.